Hier volgen een paar reacties van lezers, n.a.v. BOEK I:

1. (docente Nederlandse taal) – “Ik las en las… tot laat in de avond/nacht. Zo boeiend, verrassend geschreven en ook zo vaak her­kenbaar voor mij..! Wat een creativiteit en originaliteit klinken er door in je boek. Een hoopvol, perspectief biedend boek.


2. (zangeres) – “Wat is die opdracht mooi, die regenboog van liefde gepaard aan de opwin­ding van het avontuur… Ik heb me op vele plaatsen in je boek aan­getrokken gevoeld – dat onzichtbare… Hoe jij jezelf onzichtbaar noemt, dat raakte me heel erg… Elk woord boeit… Op bijna elke bladzijde zou ik willen reageren, zo pakt het me… Jij bent zo’n kroonluchter, die lampjes heeft aan alle kanten… Je schrijft dat je nooit rijk was, maar je vergist je: weinig mensen zijn zo rijk als jij!!! Wat je over bomen schreef raakte me diep… Ik ben zo blij dat je zo nadrukkelijk over stilte schreef… Ik dank je voor je boek, dat voor mij één lange brief was.”


3. (therapeute) – “Ik heb het zeer geboeid gele­zen, vond het bijzon­der interes­sant en verrassend, zo nu en dan ontroerend”.


4. (vertaalster) – “Ik geef het boek door aan mijn kleinkind die op de toneel­school zit. Hij kan er wat van opsteken.”


5. (schrijfster) “Ik begrijp nu wat u met een hartboek bedoelt… Het zijn gedach­ten­flarden van een acteur die op en achter de bühne heeft geleefd, geleden en genoten… Wat me vooral opvalt is de schrijnende een­zaam­heid die u heeft ervaren… Ik hoop dat uw lezers, net als ik, zullen zeggen: “Wat heeft die man een interessant en bewogen leven geleid.”


6. (muzikant) – “ Een fantastisch boek heb je geschreven, dank je wel! Naast alle dierbare herinneringen en interessante ontmoetingen, beschrijf je voor mij de zin van het leven. En dat is zeldzaam. Wanneer verschijnt BOEK II? Daar kijk ik nu al naar uit.”


7. (muzikant) – “Het leest als een trein! Ik vond het inspirerend dat je er de nadruk op legt dat musiceren (en acteren) altijd uit het hart moet komen.”


8. (acteur) – “Ik meen echt dat die zwarte kant van het toneel heel goed is beschre­ven, werkelijk moedig en bevlogen, en zo mooi van taal!”


9. (actrice) – “Het is een mooi, goed en ontroerend boek geworden, het leest lekker weg. Wat had jij de “toneelwereld” goed door zeg, al zo jong!!”


10 (onderwijzeres) – “Heel boeiend. Het raakte me zeer!”


laberdibbus sprong

{Lex Schoorel als Labberdibbus in de gelijknamige kinderserie.}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s