De Onzichtbare Acteur

BOEK II

door Pari Schoorel

De Onzichtbare Acteur BOEK II is een vervolg op BOEK I, wederom een aaneenschakeling van vrolijke en droevige anekdotes van een zoeker die met verwondering naar de wereld kijkt. Schoorel verhaalt van zijn vele ontmoetingen met kleurrijke en lieve mensen, zijn bezigheden bij het theater, de film en in dit deel vooral ook in de muziek en verhalen uit zijn privé leven. Zo zijn er onder andere de hoofdstukken: Het concert Romeo en Julia, Het gesol met de film Als Twee Druppels Water, Bezoek van Ivo Niehe, Herinneringen van mijn vader, De dood van mijn moeder, Australia revisited en Nepal. Geïllustreerd  met meer dan 130 foto’s.

Acteur-II

De ondertitel van het boek luidt dit maal: gerijmde vertelsels van een zwerver… Nadat BOEK I was gepubliceerd, in september 2013, meende Schoorel vele malen een nadrukkelijk verzoek te ontvangen van zijn meester Osho om dit BOEK II inderdaad snel te publiceren. “When you have something to share – don’t stop there, share it. Humanity is in need, as it has never been in need, of people who can create new hope for a new dawn”, zegt Osho (The New Dawn, lezing 14). ” De verantwoording die wij hebben is gruwelijk groot”, zegt Schoorel tegen het einde van zijn boek. En: “Het luisteren naar mijn meester Osho, gedurende dertig jaar nu, heeft voor mij ongelooflijk verhelderend gewerkt. Ik weet dat ik in die dertig jaren steeds dichter bij mezelf ben teruggekomen. Iets van mijn herwonnen lichtheid en wie weet van mijn herwonnen inzicht, heb ik met u willen delen.”


En uit de eerste reacties n.a.v. BOEK II:

–        Zoveel verschillende onderwerpen en uitspraken om over na te denken… Ik heb genoten van je boek! Ontzettend bedankt. Het is een schatkamer van ideeën.

–        Heel veel dank voor het prachtige boek. Ik heb het verslonden, je schrijft zo vloeiend en beeldend, ik zie alles gebeuren.


De Onzichtbare Acteur – BOEK II (277 pagina’s, ISBN: 9789402114508) is gepubliceerd via het self-publishingplatform Brave New Books.

www.bravenewbooks.nl/parialexanderschoorel

Het boek is te koop in alle landelijke webwinkels en te bestellen door iedere boekhandel.. Prijs: € 22,50

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s